Ohjeet Baaripähkinän Youtube Live-visailuihin

wave

Baaripähkinän Youtube Live-visailut


Baaripähkinän-Live---Olohuone-+-TV-ja-kännykkä-Palautett2.png


Vinkki: Voit katsoa Youtube-liveä myös TV:stäsi! (Älytelevisiosta)


 

Baaripähkinän Live-visailun ohjeet

 

Baaripähkinän Live-visailua pelataan Youtube Liven kautta. Livestriimi näkyy suoraan Youtubesta ja jaamme linkit striimiin ja vastaussovellukseen tunti ennen visan alkua sähköpostilla.

Visailuun vastataan Menti-sovelluksella. Lähetämme osallistujille yksityisen vastaamislinkin tunti ennen tapahtuman alkua sähköpostilla. Ennen visan alkamista syötä oman joukkueesi nimi. Huomaa, että joukkueen nimen voi syöttää vasta juurin ennen visapelin alkamista, ei siis vielä aloitusruudulla. 


Et tarvitse visan pelaamiseen rekisteröitymistä tai mitään sosiaalisen median tunnuksia. Live-visa ja vastaussovellus toimivat suoraan selaimessa. 


Suosittelemme käyttämään vastaussovellusta samanaikaisesti toisella laitteella (esim. kännykkä) tai avaamalla toisen selainikkunan Youtube Liven rinnalle.

Visailun kysymykset esitetään Youtube Liven kautta ja ne tulevat näkyville myös vastaussovelluksessa. Lue kysymys ja kirjoita vastauksesi sovellukseen. 

Visassa on 30 kysymystä ja LeaderBoard (eniten pisteitä saaneet) näytetään muutamien kysymyksien välein. Visailun voittaa eniten pisteitä saanut pelaaja tai joukkue.

 


 

 

Vastaaminen:


Kyseessä ei ole monivalintavisailu, vaan oikea vastaus tulee kirjoittaa perusmuodossa ja sovellus tarkistaa sen automaattisesti. Visassa voi kuitenkin myös olla mukana monivalintakysymyksiä.

Huomaa, että vastauksen kirjoitusasussa ei saa olla pienintäkään virhettä. Isoilla ja pienillä alkukirjaimilla ei vastauksissa ole väliä.

Saat pisteitä sitä enemmän, mitä nopeammin vastaat.  Visassa on mukana myös kysymyksiä joista kaikki oikeat vastaukset saavat täydet pisteet. Vastausaika on rajoitettu noin 15-60 sekuntiin googlauksen estämiseksi. Kyseessä on siis suhteellisen nopeatempoinen visailu.  

Säännöt:


Voit osallistua Live-visailuun ilmaiseksi joko yksin tai joukkueena. Joukkuekokoa ei ole rajoitettu, koska koon valvominen on mahdotonta.

Googlettaminen ja muu vastausten etsintä sähköisesti on kiellettyä. Kysymykset on pyritty muotoilemaan siten, että googlettaminen ja vastaaminen 15-60 sekunnissa on erittäin vaikeaa. Tämän lisäksi myös nopeimmin vastauksen tienneet saavat eniten pisteitä ja vastausten haku netistä vie aikaa.

 


 

 

Palkintojen lunastus:


Voittajien tulee laittaa omat yhteystietonsa (email-osoite) meille sähköpostilla contact@baaripelit.fi 24 tunnin kuluessa voitosta. Palkinnot toimitetaan pelaajille henkilökohtaisesti sähköpostilla.

 

 


 


Muuta huomioitavaa:


Pelaamiseen on kaksi tapaa: 1. Seuraa Live-visailua tietokoneella ja vastaa kysymyksiin kännykällä 2. Käytä pelkkää tietokonetta, jolloin jaat Live-visan yhteen ikkunaan ja vastaussovelluksen toiseen ikkunaan. 

Jos käytät mobiililaitetta vastaamiseen, varmista että virta ei lopu kesken, näytönsäästäjä ei mene päälle ja että et saa puheluita visailun aikana. Voit käyttää esim. pelkkää Wifi-yhteyttä lentotilassa. 

Vastausten tulee olla kirjoitettu täsmälleen oikein. Jos vastauksessa on väärä kirjoitusmuoto, automaattinen tarkistus tulkitsee sen vääräksi. 

Baaripähkinä ei vastaa kolmannen osapuolen (Youtube Live, Menti.com) mahdollista teknillisistä ongelmista. 

Huomaathan, että Youtube Livessä voi olla selaimesta riippuen viivettä (yleensä muutama sekunti). Tästä syystä kysymys ja vastaus voi näkyä Youtubessa myöhemmin kuin vastaussovelluksessa. Muista siis pitää katse tiukasti myös vastaussovelluksessa.


Kyselymme mukaan ensimmäisessä Live-visassa 75%:lla pelaajista viive oli vain 1-3 sekuntia ja 24%:lla 4-6 sekuntia. Jos viive on suurempi kuin 3 sekuntia, suosittelemme kokeilemaan myös eri laitetta tai nettiyhteyttä. 

Huomaathan, että jos käytät puhelimesi mobiiliyhteyttä ja soitat puhelua (tms) samaan aikaan, yhteys saattaa hidastua huomattavasti. 

 


Vinkki: Voit seurata myös visailua omasta TV:stä jakamalla kuvayhteyden mobiililaitteesta tai käyttämällä useimmissa älytelevisioissa olevaa Youtube-sovellusta. Tällöin voit seurata Live-visailua TV:stä ja vastata siihen kännykälläsi. Jos käytät älytelevisiota Youtuben katsomiseen viive voi kuitenkin olla muutaman sekunnin pidempi. 

 

 

 Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa! :D 


 

Oikeudet muutoksiin pidätetään t. Baaripähkinän tiimi


Kysymykset maililla: contact@baaripelit.fi


Osta lippu Superliveen


Superlive-logo.png

Helpotusta kotikaranteeniin!


Joko sinulta löytyy Baaripähkinän kotivisa?


verkkokauppa

Hanki Kotivisa täältä!

Download our free guide to manage your daily works.

A complete guide to manage daily routines.

wave

Copyright Royal Events