Baaripähkinän Superlive-visailu 


SUPERLIVE on yksityinen visailu, joka esitetään livestriimin välityksellä. Visailu sisältää runsaasti laadukasta visasisältöä ja jaossa on loistavia palkintoja!


Superlive visailut ovat toistaiseksi tauolla.  


wave

Visaile mukavasti ja turvallisesti kotisohvaltasi! 


Superlive uusi kuva.jpg


Tervetuloa Baaripähkinän Superliveen!  


Superlive-visailu esitetään livestriimin välityksellä Youtubessa ja kysymyksiin vastataan reaaliajassa Menti.com-vastaussovelluksella. Visailussa on 30 laadukasta kysymystä ja visailun kesto on noin reilu tunti. (taukoineen)

 

Pääset osallistumaan visailuun hankkimalla pääsylipun. Pääsylipun voit ostaa Baaripähkinän sivustolta alla olevasta linkistä. Yhden pääsylipun hinta on 6€ (sis 10% alv.)


Voit osallistua Superliveen yksin tai tiimisi kanssa. Jos osallistut Superliveen joukkueena, niin huomaa että vain joukkueen kapteeni (pääsylipun ostaja) voi vastata kysymyksiin Menti.com-sovelluksella.

 

Joukkueen kapteeni voi jakaa Youtuben striimilinkin oman joukkueensa jäsenille, mutta vain kapteeni voi vastata visailuun Menti.com-sovelluksella. Osallistumisoikeus varmistetaan visan alussa syöttämällä oma sähköpostiosoite.

 

Yksityiset striimi- (Youtube) ja vastaamislinkit (Menti.com) lähetetään pääsylipun ostaneille sähköpostilla tunti ja mattimyöhäisille 15 minuuttia ennen tapahtumaa.  

 


Parasta erikoissisältöä

 

Superliven sisältöön on panostettu erityisen paljon. Visasisällön tuottamisessa on mukana iso tiimi, joka vastaa sisällön monipuolisuudesta. Visassa on runsaasti erikoissisältöä, kuten Mysteeripähkinöitä, Kuvapähkinöitä ja Emojipähkinöitä.

 

Superlivessä huijaaminen suoraan Googlen avulla on tehty hyvin haastavaksi kuvakysymyksillä, erikoiskysymyksillä, spesifillä kysymysmuotoilulla ja vastausajan rajaamisella. Mm. kuvat on muokattu siten, että Googlen kuvahaku ei niitä tunnista. Ja eihän toki googlettaminen kuulu muutenkaan hyviin visailutapoihin

 

 

 

 

 

Superliven palkinnot:


SUPERLIVEN palkintorakenne takaa sen, että muillakin on mahdollisuus voittaa kuin ainoastaan kärkisijoilla. Jokaisessa Superlivessä palkitaan viisi parasta joukkuetta sekä tasakymmensijat 10, 20, 30, 40, 50 aina 100 asti! 

  

1.sija 50€ Superlahjakortti (GoGift)

2.sija 30€ lahjakortti (Baaripähkinä)

3.sija 20€ lahjakortti (Baaripähkinä)

4-5 sijat 10€ Online Plus lahjakortti (Baaripähkinä) 


Tasakymmensijat 10-100.  Online Plus 10€ lahjakortti (Baaripähkinä) 


Lue lisää: GoGift Superlahjakortti

 


Reilu pisterakenne

 

Superliven kysymyksistä jaetaan pisteitä myös siten, että pelkkä nopeus ei ratkaise. Osassa kysymyksistä jaetaan kaikista oikeista vastauksista täydet pisteet riippumatta vastausajasta. Mukana on myös vastausajan mukaan pisteytettäviä kysymyksiä piste-erojen muodostamiseen.

 

 


Näin pelaat Superliveä

 

 

 

Baaripähkinän Live-visailua pelataan Youtube Liven kautta. Livestriimi näkyy suoraan Youtubesta ja jaamme linkit striimiin ja vastaussovellukseen tunti ennen visan alkua sähköpostilla.

Visailuun vastataan Menti-sovelluksella. Lähetämme osallistujille yksityisen vastaamislinkin tunti ennen tapahtuman alkua sähköpostilla. Ennen visan alkamista syötä oman joukkueesi nimi. Huomaa, että joukkueen nimen voi syöttää vasta juurin ennen visapelin alkamista, ei siis vielä aloitusruudulla. 


Et tarvitse visan pelaamiseen rekisteröitymistä tai mitään sosiaalisen median tunnuksia. Live-visa ja vastaussovellus toimivat suoraan selaimessa. 


Suosittelemme käyttämään vastaussovellusta samanaikaisesti toisella laitteella (esim. kännykkä) tai avaamalla toisen selainikkunan Youtube Liven rinnalle.

Visailun kysymykset esitetään Youtube Liven kautta ja ne tulevat näkyville myös vastaussovelluksessa. Lue kysymys ja kirjoita vastauksesi sovellukseen. 

Visassa on 30 kysymystä ja LeaderBoard (eniten pisteitä saaneet) näytetään muutamien kysymyksien välein. Visailun voittaa eniten pisteitä saanut pelaaja tai joukkue.

 


 

 

Vastaaminen:


Kyseessä ei ole monivalintavisailu, vaan oikea vastaus tulee kirjoittaa perusmuodossa ja sovellus tarkistaa sen automaattisesti. Visassa voi kuitenkin myös olla mukana monivalintakysymyksiä.

Huomaa, että vastauksen kirjoitusasussa tulisi olla pienintäkään virhettä. Isoilla ja pienillä alkukirjaimilla ei vastauksissa ole väliä. Visan juontaja voi kuitenkin oman harkintansa mukaan hyväksyä yksittäisiä vastauksia jos ne ovat muuten oikein mutta kyseessä on pieni kirjoitusvirhe. 

Saat pisteitä sitä enemmän, mitä nopeammin vastaat.  Visassa on mukana myös kysymyksiä joista kaikki oikeat vastaukset saavat täydet pisteet. Vastausaika on rajoitettu noin 15-60 sekuntiin googlauksen estämiseksi. Kyseessä on siis suhteellisen nopeatempoinen visailu.  

Säännöt:


Voit osallistua Live-visailuun ilmaiseksi joko yksin tai joukkueena. Joukkuekokoa ei ole rajoitettu, koska koon valvominen on mahdotonta.

Googlettaminen ja muu vastausten etsintä sähköisesti on kiellettyä. Kysymykset on pyritty muotoilemaan siten, että googlettaminen ja vastaaminen 15-60 sekunnissa on erittäin vaikeaa. Tämän lisäksi myös nopeimmin vastauksen tienneet saavat eniten pisteitä ja vastausten haku netistä vie aikaa.

 


 

 

Palkintojen lunastus:


Voittajien tulee laittaa omat yhteystietonsa (email-osoite) meille sähköpostilla contact@baaripelit.fi 24 tunnin kuluessa voitosta. Palkinnot toimitetaan pelaajille henkilökohtaisesti sähköpostilla.

 

 


 


Muuta huomioitavaa:


Pelaamiseen on kaksi tapaa: 1. Seuraa Live-visailua tietokoneella ja vastaa kysymyksiin kännykällä 2. Käytä pelkkää tietokonetta, jolloin jaat Live-visan yhteen ikkunaan ja vastaussovelluksen toiseen ikkunaan. 

Jos käytät mobiililaitetta vastaamiseen, varmista että virta ei lopu kesken, näytönsäästäjä ei mene päälle ja että et saa puheluita visailun aikana. Voit käyttää esim. pelkkää Wifi-yhteyttä lentotilassa. 

Vastausten tulee olla kirjoitettu täsmälleen oikein. Jos vastauksessa on väärä kirjoitusmuoto, automaattinen tarkistus tulkitsee sen vääräksi. 


Huomaathan, että Youtube Livessä voi olla selaimesta riippuen viivettä (yleensä muutama sekunti). Tästä syystä kysymys ja vastaus voi näkyä Youtubessa myöhemmin kuin vastaussovelluksessa. Muista siis pitää katse tiukasti myös vastaussovelluksessa.


Kyselymme mukaan ensimmäisessä Live-visassa 75%:lla pelaajista viive oli vain 1-3 sekuntia ja 24%:lla 4-6 sekuntia. Jos viive on suurempi kuin 3 sekuntia, suosittelemme kokeilemaan myös eri laitetta tai nettiyhteyttä. 

Huomaathan, että jos käytät puhelimesi mobiiliyhteyttä ja soitat puhelua (tms) samaan aikaan, yhteys saattaa hidastua huomattavasti. 

 


Vinkki: Voit seurata myös visailua omasta TV:stä jakamalla kuvayhteyden mobiililaitteesta tai käyttämällä useimmissa älytelevisioissa olevaa Youtube-sovellusta. Tällöin voit seurata Live-visailua TV:stä ja vastata siihen kännykälläsi. Jos käytät älytelevisiota Youtuben katsomiseen viive voi kuitenkin olla muutaman sekunnin pidempi. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa! :D Tulokset 


Tähän julkaistaan SUPERLIVE-visailujen tulokset:

Tulokset 1.2.2022 SUPERLIVE

Tulokset 28.1.2022 SUPERLIVE

Tulokset 21.1.2022 SUPERLIVE

Tulokset 14.1.2022 SUPERLIVE 

Tulokset 7.1.2022 SUPERLIVE

Tulokset 6.5.2021 SUPERLIVE

Tulokset 29.4.2021 SUPERLIVE

Tulokset 15.4.2021 SUPERLIVE

Tulokset 8.4.2021 SUPERLIVE

Tulokset 1.4.2021 SUPERLIVE

Tulokset 25.3.2021 SUPERLIVE

Tulokset 18.3.2021 SUPERLIVE

Tulokset 11.3.2021 SUPERLIVE Oikeudet muutoksiin pidätetään t. Baaripähkinän tiimi


Kysymykset maililla: contact@baaripelit.fi 

Helpotusta kotikaranteeniin!

 verkkokauppa

Hanki Kotivisa täältä!

Download our free guide to manage your daily works.

A complete guide to manage daily routines.

wave

Copyright Royal Events