Baaripähkinä-visailu on nyt uudistunut! 


 ...jotta sinun visailusi olisivat tulevaisuudessa entistäkin parempia! 


KOKEILE DEMOA TÄSTÄ

wave

Katso lyhyt video uudistuksista: 

Visapelin uudistukset pähkinänkuoressa:NOPEAMPI VISA

Baaripähkinän uudistettu visasisältö latautuu jopa 20-30 kertaa nopeammin kuin vanhassa versiossa. Aikaisemmin visan latautumista piti odottaa jopa useita minuutteja, kun nyt lataus tapahtuu muutamassa sekunnissa. 
PAREMPI SKAALAUTUVUUS

Uudistettu visapeli toimii tietokoneella, läppärillä, tabletilla tai jopa suoraan älypuhelimessa. 
Aikaisemmin visa toimi ainoastaan tietokoneella ja tietyssä selaimessa, joten käyttömahdollisuudet ovat nyt paljon laajemmat. Voit myös peilata visapelin näytön helposti selaimestasi esimerkiksi Chromecast-laitteeseen tai suoraan älytelevisioon.  
ÄLYKÄS VISATULOSTE JUONTAJALLE

Visan juontajalle tarkoitettu tuloste sisältää kysymykset ja oikeat vastaukset taustatietoineen. Voit jatkossa käyttää tulostetta monipuolisemmin siten, että valitset mitä tulosteessa näkyy. Tästä on hyötyä esimerkiksi visaa juonnettaessa ja vastauslappuja tarkistaessa.  
UUDISTETTU GRAFIIKKA JA KÄYTTÖLIITTYMÄ 

Visailun graafinen ulkoasu on päivitetty tähän päivään ja käyttöliittymä on uudistettu. Peliä on selkeytetty muun muassa siten, että aihealueiden nimet ovat näkyvillä kysymysten yläreunassa.   
ESITYKSEN PIKANÄPPÄIMET

Voit ohjata visailua hiiren lisäksi myös pikanäppäimillä. Visailu toimii nuolinäppäimillä eteen ja taaksepäin. Jos haluat piilottaa kysymystekstin kuvakysymyksessä, voit painaa alas tai ylös jolloin teksti menee piiloon ja palaa takaisin näkyviin. Toiminnon avulla näet visan kuvat paremmin. Monivalinta-vaihtoehdot saat näkyville "M" -kirjainta painamalla.  
VISAN HELPOTUS MONIVALINNALLA

Voit helpottaa kysymyksiä monivalinta vaihtoehdoilla missä tahansa kohtaa visaa. Monivalinta napit voi myös piilottaa visasta kokonaan halutessaan. Visan helpottaminen voi olla hyvä vaihtoehto jossain kysymyksissä jos sisältö tuntuu asiakaskuntaan liian vaikealta.  
MUITA UUSIA OMINAISUUKSIA

Visaan on lisätty useita uusia ominaisuuksia, kuten taustamusiikin valinnat (kuusi erilaista genreä). Kaikki visan tekstit ja palkinnot ovat suoraan muokattavissa asetuksista. Voit myös näyttää ajantasaisen ranking-tilanteen missä vaiheessa visaa tahansa. Uudet ominaisuudet löytyvät asetuksista.


 
 
 
Kaikki nämä uudistukset ovat nyt käytössäsi ilman mitään lisäveloitusta. Visojen sisältö on jatkossakin vain parasta Baaripähkinä-laatua, nyt entistä paremmin esitettynä. 
 
 Kuinka uudistukset toimivat?

Katso Screenshot video tästäToivotamme sinulle hyviä hetkiä uudistetun Baaripähkinän parissa. Jos sinulle herää mitään kysyttävää, voit laittaa meille viestiä contact@baaripelit.fi 

Ota yhteyttä: contact@baaripelit.fi

Download our free guide to manage your daily works.

A complete guide to manage daily routines.

wave

Copyright Royal Events