Baaripähkinän visailut pelaajille

 
 
 

Baaripähkinä-latauskuva.jpg

Baaripähkinä

Baaripähkinä on viihteellinen pubivisailu, jota on järjestetty jo vuodesta 2007 lähtien. Visailu pitää sisällään 30 monipuolista kysymystä eri aihealueista ja vaikeusasteista. Baaripähkinää pelataan joka viikko sadoissa ravintoloissa ympäri Suomea!


lue-lisaa-pieni.png


Pick-n-Mix-latauskuva.jpg

Pick & Mix

Baaripähkinä Pick & Mix on pubivisa, jossa visailijat voivat itse vaikuttaa visasisältöön. Jokaisen visan päätteeksi vastauslappuihin voidaan esittää toiveita seuraavan visan sisällöstä. Ravintola voi itse valita sisällön yli 60 000 kysymyksen joukosta.


lue-lisaa-pieni.png


Murhamysteeri-latauskuva.jpg

Murhamysteeri 

Murhamysteeri on Baaripähkinän uusin visailuformaatti. Normaalista visailusta poiketen pelkällä tiedolla pääsee mysteerissä vain puolitiehen. Salaperäisen visailun kysymykset ja tehtävät vaativat osallistujilta  logiikkaa, tietoa ja nokkelaa oivalluskykyä.


lue-lisaa-pieni.png


Viihdepähkinä-latauskuva.jpg

Viihdepähkinä

Viihdepähkinä on nimensä mukaisesti viihteellinen visailu, joka sisältää enimmäkseen kysymyksiä populaarikulttuurista, musiikista ja elokuvista. Myös Viihdepähkinässä pelaajat voivat esittää aihealuetoiveita seuraavan visailun sisältöön.   


lue-lisaa-pieni.png


Baaripelit-2020-taustakuva.jpg

Mobiili Pubivisa

Baaripähkinän Mobiilivisailuun vastataan kännykällä. Pisteitä jaetaan myös nopeuden mukaan ja pistetilanne näytetään reaaliajassa kysymysten jälkeen. Mobiilivisassa on laajasti laadukasta Baaripähkinän kysymyssisältöä.


lue-lisaa-pieni.png


Musapähkinä-latauskuva.jpg

Musapähkinä

Musapähkinä pitää sisältää reilusti laadukasta sisältöä musiikkiin liittyen. Mukana on monipuolisesti musiikkia, kuvia ja peruskysymyksiä eri genreistä ja aikakausilta. Musapähkinässä pelaajat voivat esittää aihealuetoiveita seuraavan visailun sisältöön.   


lue-lisaa-pieni.png


Sporttipähkinä-latauskuva.jpg

Sporttipähkinä

Sporttipähkinä pitää sisältää reilusti laadukasta sisältöä urheiluun liittyen. Mukana on monipuolisesti kysymyksiä eri urheilulajeista.  Sporttipähkinässä pelaajat voivat myös esittää aihealuetoiveita seuraavan visailun sisältöön.   


lue-lisaa-pieni.png