Baaripähkinän ranking

 

Ranking-pisteitä jaetaan käänteisesti joukkuemäärän mukaan. Toisin sanoen jos pubivisassa mukana on 8 joukkuetta saa voittaja 8 pistettä, toiseksi tullut 7 pistettä, kolmanneksi tullut 6 pistettä ja niin edelleen. 

 

Tasapisteissä olevien joukkueiden sijoitus ratkaistaan tasapistekysymyksellä. 

 

20 ranking-pisteellä saa osallistumisoikeuden ravintolan finaaliin joka järjestetään visakauden päätteeksi.

 

Visakausia voi olla ravintolassa useampia vuoden aikana. Lisäksi jollain ravintoloilla voi olla rankingissa esimerkiksi kuukausikohtaisia lisäpalkintoja. (Finaaliin voi osallistua myös alle 20-pisteellä mutta silloin ei ole oikeutettu finaalipalkintoihin)

 

Ravintolan finaalista ei jaeta enää ranking-pisteitä. Ranking-voittaja selviää siis viimeisessä tapahtumassa ennen ravintolan finaalia.

 

Voittamalla ravintolan koko rankingin tai ravintolan oman finaaliin saat osallistumisoikeuden Baaripähkinän aluefinaaleihin.

 

Aluefinaaleista puolestaan parhaat joukkueet pääsevät SM-finaaliin. Pääpalkintona SM-finaalissa on 2000€ arvoinen vapaasti valittava lomamatka!

 

HUOM. Sporttipähkinästä, Musapähkinästä ja Murhamysteeristä ei pääse aluefinaaliin. Pick&mix-visasta ja Viihdepähkinästä sen sijaan pääsee aluefinaaliin normaalisti.

 

 

 

Valitse Kaupunki

Tai

Hae Visaravintola

Valitse vasemmalta ravintola jonka tilastot haluat nähdä