Visaillaan-turvallisesti.jpg


 

Poikkeusolojen vaikutukset tapahtumiin

 

Hallituksen määräämä sulkutila vaikuttaa Baaripähkinä visoihin ajanjaksolla 8.3. - 28.3.2021.

 

Kolmen viikon sulkutilan aikana tapahtumia ei voida järjestää niillä alueilla, joissa ravintolat ovat määräyksen mukaan suljettuna. Sulkutila koskee leviämis- ja kiihtymisvaiheen alueita.

 

Tapahtumat jatkuvat normaalisti sulkuajan jälkeen 29.3.2021 jos rajoituksia ei jatketa. Voit tarkistaa kaikki tulevat tapahtumat Baaripähkinän nettisivulta.

 

 

 

Yleisötilaisuus rajoitukset ovat voimassa monissa paikoin Suomea. Visailut jatkuvat rajatusti. 

 
Tässä Avin tämänhetkinen linjaus yleisötilaisuuksista/tietovisoista ravintoloissa:
"Yleisötilaisuuksia ovat mm. yleisölle avoimet huvitilaisuudet, näytökset, kilpailut ja muut näihin rinnastettavat tilaisuudet. Jos esimerkiksi karaoke tai bingo on osa ravintolan jatkuvaa toimintaa, lähtökohtaisesti näitä ei pidetä yleisötilaisuuksina. "
 
Visailut jatkuvat siis toistaiseksi "normaalisti" rajoitusten mukaisesti. Tilaisuuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) 21.9.2020 antamaa ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.
 
Ravintolakohtaisia poikkeuksia on ja ohjeet voivat muuttua myös jatkossa. Löydät kaikki järjestettävät visailut Baaripähkinän nettisivulta.
 
Muistetaan visailla turvallisesti. Myös Baaripelien koronaturvallisuusohjeet löytyvät täältä: https://www.baaripahkina.fi/koronaturvallisuus/