Baaripähkinä--FULL-HD-mainos-automaattinen-2022.jpg

 

Tietoa aluefinaaleista:

 

- Baaripähkinän aluefinaalit järjestetään lauantaina 4.2.2023 klo 14.00-17.00 lähes kaikilla paikkakunnilla. Visailut alkavat klo 14.30.

 

- Aluefinaaleihin tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittaudu viimeistään 1.2.2023 mennessä tai kaksi päivää ennen oman ravintolan aluefinaalia jos aluefinaali on viikkovisan yhteydessä. 

 

- Kuopiossa, Kokkolassa, Joensuussa ja Jyväskylässä aluefinaalit järjestetään ravintolan oman viikkovisailun yhteydessä.

 

- Aluefinaaliin saavat osallistua joukkueet, jotka ovat voittaneet ravintolan rankingin tai finaalin kaudella 2022. Voit tarkistaa aluefinaalipaikan saaneet joukkueet tästä.

 

- Joukkueessa saa olla vain jäseniä, jotka ovat osallistuneet ravintolan visoihin aikaisemmin ilmoittautuvan joukkueen jäseninä. Osallistumisen on pitänyt tapahtua kaudella 2022. 
 

- Aluefinaaleista parhaat joukkueet etenevät Baaripähkinän SM-finaaliin. SM-finaali järjestetään Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa La 18.3.2023 klo 16.00 alkaen.
 

- Aluefinaalivisa on normaali 30+1 kysymyksen visa kuten viikkovisatkin.

 

- SM-finaaliin ei voi osallistua eri kokoonpanolla kuin aluefinaaliin. Aluefinaalissa oleva kokoonpano menee siis kokonaisuudessaan SM-finaaliin. SM-finaaliin pääsevistä joukkueista otetaan valokuva ja pelaajat tunnistetaan kuvalla paikan päällä.


- SM-finaaliin pääsevien joukkueiden tulee ilmoittaa aluefinaalissa paikan päällä, pääsevätkö he paikalle SM-finaaliin lauantaina 18.3.2023 (Original Sokos Hotel Vantaa, Tulisuudelma). Jos joukkue ei tule SM-finaaliin, paikan saa sijoituksissa seuraava joukkue.
 

- SM-finaalipaikan voittaneille joukkueille SM-tapahtuma on ilmainen mutta muista kuluista (esim. matkat, majoitus jne.) joukkue vastaa itse.

 

  ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ 

 

 

- Lisätietoa saat tarvittaessa maililla: contact@baaripelit.fi